Jotta voisi (turvallisesti) herkutella säännöllisesti ja useasti, perusruokavalion täytyy olla kunnossa liikuntaa unohtamatta. Kävin tänään hölkkälenkillä, mutta myös söin kolmessa päivässä pellillisen daim-suklaaneliöitä ja kaksi pakettia vaniljajäätelöä. Tiedän että liika rasva (ja niin edespäin) on pahasta, mutta en aio lopettaa hyvästä ruoasta ja herkuista nauttimista. 

DSC00332_2-normal.jpg

Astetta terveellisempiin mieltymyksiini kuulu Clipperin Detox tee. Kotisivut ovat aivat ihanat, joten suosittelen kaikille englannin kielen taitoisille. Maku on huomattavasti luonnollisempi kuin "perusliptonissa" ja tästä luomuyrttiteesekoituksesta voi nauttia hyvällä omallatunnolla. Oman 20 kappaleen pakettini ostin Luonnontähdestä, mutta ainakin paikallinen S-market myy joitakin makuja. 

DSC00338_2-normal.jpg

Keitä vesi ja kaada mukiin teepussin päälle. Anna hautua muutama minuutti. Ihanan makuista ja sopii kahviakin paremmin vaikka muffinsin kanssa! 

 

Kun haluan tarkastaa hetkeksi ruokavaliotani terveellisempään suuntaan, valitsen itselleni sopivia vinkkejä Kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista