En ole vielä toistaiseksi onnistunut kyllästymään Napolin salaattiin vaikka sitä on aika usein tullut tehtyäkin. 

DSC00180-normal.jpg

Salaatti

350 g cappelli-pastaa

2 kpl mustaleima emmental juustoa

3 kpl kurkkua

4 pss herne-maissi-paprikaa

Kastike

1 1/2 dl rypsiöljyä

3 tl etikkaa

1 1/2 tl suolaa

DSC00186_2-normal.jpg

Keitä makaroni, mutta älä aivan veteläksi. Itse lisään aina pastaveteen hieman öljyä. Odotellessa pilko juusto pieniksi kuutioiksi. 

DSC00191_2-normal.jpg

Valuta makaronit siivilässä ja huuhtele kylmällä vedellä. Lisää salaattikulhoon. 

DSC00198_2-normal.jpg

Kuori ja pilko kurkku pieniksi palasiksi. 

DSC00201_2-normal.jpg

Lisää herne-maissi-paprika-pussit. Sekoita. 

DSC00207_2-normal.jpg

Tämä salaatti olisi hyvä tälläisenäänkin, mutta kastikkeen kanssa se on vieläkin parempaa. Kaada öljy desimittaan ja suola ja etikka perään. Valkoviinietikka olisi varmasti parasta, mutta punainen käy myös oikein hyvin. Kaada kastike salaattiin ja sekoita. Napolin salaatti on parhaimmillaan kun se on saanut ensin tekeytyä jääkaapissa. 

DSC00213_2-normal.jpg

Vasemmalla nätti kuva blogia varten, oikealla todellinen annokseni.